Hlavní obsah
Článek

V porotě talentových show ve Velké Británii je stejnou veteránkou jako Simon Cowell. Zpěvačka Amanda Holden se díky tomu na obrazovce objevuje častěji, než by se většině umělců mohlo zdát. A s věkem u ní roste i odvaha, se kterou se před kamery vrhá. Během nedělního finále to dotáhla k dokonalosti. Nejen, že si na pozdější after párty oblékla pekelně odvážné černé šaty, ale během přímého přenosu finálového večera navíc ukázala i to, co určitě nechtěla.

Holden si na velký večer oblékla zlatavou róbu od J’Anton s hlubokým výstřihem, který držel na svém místě díky speciálním nálepkám, bez nichž by se již celebrity neobešly. Jenže i ty občas selžou, a když se to stane uprostřed přímého přenosu finále jednoho z nejsledovanějších pořadů v Británii, je o nepříjemnost postaráno. Přihodila se ve chvíli, kdy se Holden nakláněla ke své kolegyni v porotě Aleshe Dixon a cosi jí povídala.

I na následné after párty se postarala o pořádné pozdvižení, když do klubu v Mayfair dorazila v minišatech s širokou sukénkou, holými zády a výstřihem nejen v dekoltu, ale také na břiše. Nezbývalo přitom příliš a Amandě vykouklo ňadro ten večer podruhé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám