Hlavní obsah
Článek

Když dorazí Václav Noid Bárta společensky mimořádně neunavený domů, vidí to, co si nechávala modelka Eliška Bučková (34) doposud jen pro něj. Teď však Česká Miss 2008 přece jen ukázala i veřejnosti, jak to asi vypadá, když čeká v ložnici ve spodním prádle na svého miláčka. Podívejte se na opravdu skvostné snímky krásné Elišky ve fotogalerii!

„Možná je to podobné i u nás doma, jen ty milióny se mi při tom na krku nehoupají,“ směje se Bučková, která se v showroomu společnosti by Dara (firma Dary Rolins) nechala takhle svůdně zvěčnit pro reklamu nově vznikajícího salónu Tomáše Arsova. Ten se také při focení propagačních snímků Jiřího Šujanského postaral modelce o vlasy.

„Jde o prezentaci pro můj salón. Pro focení jsme si vybrali Elišku Bučkovou. Dobře se mi s ní spolupracuje, kloubí se v ní přirozený půvab s profesionalitou, kterou potřebuji,“ říká Tomáš.

„Celková hodnota šperků z osmnáctikarátového zlata byla dvanáct miliónů korun. Celkově jsme fotili luxusní sety, které pro firmu s diamanty navrhovala Blanka Matragi, a jež byly vyrobeny nejlepšími zlatníky a designéry v oboru v českých dílnách,“ říká Arsov, jenž dodává, že firma navíc nechala vyrobit i limitovanou řadu pánských hodinek Davis Cup s podpisy Tomáše Berdycha a Radka Štěpánka.

Reklama

Další články

Načítám