Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Matka Ornelly Štikové (31) Monika sice momentálně řeší spory se svou dcerou, která se po hádce odstěhovala ke svému milenci Josefu Koktovi, ale žádné problémy na ní nejsou znát.

Ornella svou matku obvinila z toho, že chtěla na její slávě vydělat pořádné prachy. I přes doutnající rodinné spory však své matce nezakazuje vídat malého Quentina a pravidelně jí ho půjčuje.

A Monika coby babička celá kvete. Na sociální síti se pochlubila fotkou s malým Quentinem v náručí a její fanoušci si všimli, že zhubla.

„Mončo, ty jsi ale kost,“ chválil jeden z mnoha komentářů babičku Štikovou. Za shozená kila samozřejmě nemohou jen starosti s Ornellou. Monika zapracovala na své postavě cíleně, takže se jistě ještě máme na co těšit.

„Díky vám všem za krásný psaní a že jste si všimli, že jsem zhubla, budu dál makat,“ vzkázala všem svým přátelům Štiková, kterou pochvaly motivují k dalšímu boji s kily navíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám