Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V televizní show Davida Lettermana bylo minulý týden skutečně veselo. O rozruch se postaral pětasedmdesátiletý oscarový herec Dustin Hoffman, který z ničeho nic čapnul jednou rukou devatenáctiletého zpěváka Nialla Horana ze skupiny One Direction kolem krku a vlepil mu ‚hudlana‘ jak se patří.

A jak se to celé seběhlo? Kromě Nialla seděli na béžovém sofa u stolu moderátora Davida Lettermana Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson a Harry Styles, a tak není divu, že se tam i oni sotva vešli.

Dalším hostem show byl pak legendární představitel filmového Rain Mana Dustin Hoffman, ten si však již neměl kam sednout. Chlapci se mu snažili uvolnit místo, ale Niall, jenž seděl známému herci nejblíž, si z něj utahoval a nechtěl se posunout. Hoffmanovi navíc naznačoval, aby se posadil vedle něj, ale jen na opěrku gauče. Šprýmař Hoffman si pomalu přisedl a najednou mladíka chytil rychlým chvatem a zbytek už můžete vidět na snímcích...

Související témata:
Niall Horan

Reklama

Další články

Načítám