Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na seznam nepřátel Agáty Prachařové se za Simonu Krainovou (51), Janu Doleželovou (42), Sámera Issu (38) či třeba Vlaďku Erbovou (42) zařadila také Kateřina Průšová (40). Česká skandalistka opět rychleji mluvila, než myslela a Miss České republiky 2002 v televizním rozhovoru nazvala srá*kou.

Když se Agáty ptali, proč si místo svého zavedeného příjmení vzala po svatbě jméno svého manžela, tak použila Kateřinu jako špatný příklad a kvůli jejímu tehdejšímu příjmení 'Konvalinka Průšová' ji nazvala srá*kou.

Na zpětnou reakci nebylo třeba dlouho čekat, neboť se krátce po ventilování vulgarismů potkaly obě krásky na stejné akci. Když Agáta požádala Kateřinu o rozhovor do své rubriky v TopStaru, tak blondýna s díky odmítla.

„To, co se stalo, mě upřímně mrzí,“ komentovala pro Super.cz celou věc Průšová. „Rozhodně není v mém zájmu vytvářet nějaké žabomyší války. S Agátou jsme na toto téma mluvily a z mé strany je to rozhodně celé uzavřená záležitost. Víc bych se k tomu nechtěla vyjadřovat,“ zněla dospělá reakce Průšové, která zjevně nemá sebemenší důvod k tomu rozdmýchávat konflikty.

Reklama

Další články

Načítám