Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Tereza Kostková (47) se poté, co se provalila krize jejího manželství s režisérem a bývalým ředitelem Divadla pod Palmovkou Petrem Kracikem, objevila ve společnosti.

A rozhodně nevypadala jako zhrzená žena. Tereza si nenechala ujít příležitost podpořit Mental Power Prague Film Festival handicapovaných neherců, kde po boku dalších celebrit zasedla v porotě.

Hvězdě seriálu Cesty domů Kostkové to moc slušelo a tvář jí zdobil okouzlující úsměv. Problémy v manželství na sobě nedala vůbec znát a ochotně pózovala všem fotografům. Otázkou je, zda její okouzlující úsměv nebyl pouhou přetvářkou.

O chystaném rozvodu si totiž už cvrlikají i vrabci na střeše, ač se Petr Kracik nechal slyšet, že mu manželství s Terezou funguje a žádný rozvod není na pořadu dne. Veřejným tajemstvím ale je, že Kracik nespí doma u své ženy, ale v úplně jiném bytě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám