Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od přírody ženskými tvary štědře obdařená Kim Kardashian (43) má za sebou další focení pro časopis, na jehož titulu bude okouzlovat především mužskou část populace. Tentokrát se nechala romanticky zvěčnit pouze v krajkovém ‚negližé‘ pro francouzský módní magazín Factice a svou svůdnost dokázala na fotkách dokonale zúročit.

Celé focení bylo laděno do tělových a jemně narůžovělých tónů. Jako první si Kim oblékla celokrajkovou soupravu spodního prádla a podvazkového pásu se světlými punčochami. Na luxusu pak Kim ještě dodalo kožešinové pončo. Další soupravu tělové barvy pak Kim sladila s vysokým podvazkovým pásem, huňatým boa, kloboučkem a sandálky. Velice svůdná je i další verze s několikametrovým šálem z šedé kožešiny, kde Kim leží na krásném zrcadlovém stole.

Focení pro magazín však bylo pouze jedním z mnoha projektů, kterým se Kim v poslední době věnovala. Nejvíce času jí nyní zabírá propagace její vlastní kolekce oblečení a rovněž natáčení televizní reality show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám