Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor společenských akcí Petr Vojnar se na sociální síti pustil do své dnes již bývalé přítelkyně, modelky Petry Frantové. Pár spolu žil více jak tři roky, Petra ukončila vztah před měsícem. "Každý z nás má jinou představu o životních prioritách, na kterých se neshodujeme. Liposukce břicha, na které byl, byla již poslední kapkou," řekla před nedávnem k rozchodu Frantová.

Nyní se Vojnar nechal unést na sociální síti, nelíbí se mu, že si odnesla všechny dárky, které jí během vztahu dal, a jediné, co doma nechala, jsou vaginální čípky a necitelně položený zásnubní prsten.

"Utvrzuje mě jedině v tom, že jsem udělala správné rozhodnutí. Mám se fajn, začínám znovu a lépe," řekla Super.cz Frantová, která si jeho komentáře na sociální síti přečetla.

"Také jsem mu během vztahu dala dárky a nikdy by mě nenapadlo, že by mi je někdy vracel. Celé mi to přijde směšné, a jak jsem řekla, jsem ráda, že Petr již patří k mé minulosti a dívám se dopředu," dodala Frantová.

Reklama

Další články

Načítám