Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Ilonu Csákovou (53) si jistě všichni stále ještě vybavují jako koketu z praštěného klipu k písni Pink (Růžová). Bývala svůdná a hlavně její dekolt lákal pohledy mnoha mužů. Dvojnásobné mateřství ale z tehdejší krasavice udělalo dámu v domácnosti, která kariéru prakticky pověsila na hřebík a užívá si rodinného života. Podívejte se Iloninu aktuální fotku, na níž je vyfocená v rámci charitativní kampaně!

Ilona se zúčastnila v Brně dražby fotek, na nichž jsou zachyceny známé osobnosti a děti nemocné cystickou fibrózou. Pro místní fakultní nemocnici se podařilo vybral příjemných 145 tisíc korun.

Akci uspořádal fotbalista a loňský stříbrný finalista Muže roku Adam Klavík, který v srpnu minulého roku ohromil na finále přítomné ženy svým prý nejhezčím pozadím ze všech soutěžících. Pomohly mu kamarádky Daniela a Alena a společně se jim kromě Ilony podařilo k focení přemluvit pořadatele charit Davida Novotného, Innu Puhajkovou, Terezu Fajksovou a Pavlu Vitázkovou.

„Ráda jsem udělala dobrou věc. Byla to pro mě maličkost. Hlavní je, že to pomůže dětem,“ uvedla k tomu Inna Puhajková (38), která se objevila i jako modelka při přehlídce.

Pořadatel byl unešený z výtěžku i chování hostů, kteří dodrželi dress code. „Chtěl bych z toho udělat v Brně tradici. V současnosti zvažuju, že bych nějakou podobnou akci rád připravil i v Praze,“ tvrdí Klavík.

Večer uváděl „čutálista“ Petr Švancara s čerstvě z televize vykopnutou Gabrielou Partyšovou.

Reklama

Další články

Načítám