Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O natáčení nového klipu zpěvačky skupiny Verona k písni Volnej pád jsme vás informovali hned, jak do naší redakce doputovaly snímky ze zákulisí. O fotky půvabné zpěvačky Markéty Jakšlové, vlnící se v paprscích slunce v průsvitných šatech, jsme vás přece nemohli ochudit. Dnes jste se na Super.cz dočkali exkluzivní premiéry klipu.

Přestože obrazové zpracování pohodové písně působí velmi letně, natáčelo se v dost nízkých teplotách. Nefilmovalo se totiž u Středozemního moře, ale u Severního moře, kde na konci dubna nebylo zrovna na koupání.

„Když jsme dorazili na místo, tak pršelo, byla mlha a na obloze jen šeď. Všichni jsme z toho byli rozmrzelí a ještě druhý den dopoledne, když už jsme měli začít natáčet, to nevypadalo moc dobře. Než mi ale maskérka udělala make-up a vlasy, tak vítr mraky rozfoukal a začalo dokonce svítit sluníčko," vzpomíná na natáčení Markéta, která byla ale přesto nucena pobíhala v šatech po pláži v pouhých jedenácti stupních Celsia.

Vznik klipu nebyl dramatický jen kvůli nepřízni počasí. „Druhý den jsme se přesunuli na ostrov Sylt, kde se nesmí natáčet. My jsme ale veškerou techniku rozbalili hned u krásného majáku, kam byl navíc přístup přísně zakázán. Během pěti minut za námi přijel jeep s majitelem pozemku, který byl dost naštvaný a natáčení nám zatrhl," vzpomíná zpěvačka.

Vše naštěstí vyřešil druhý člen kapely Verona Peter Fider, který žil dvanáct let v Německu a perfektně tedy ovládal řeč. „Točení bylo nakonec povoleno, ale pouze na hodinu, tak jsme to naštěstí stihli," popisuje dramatickou historku kráska z Verony.

Reklama

Další články

Načítám