Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Iveta Bartošová (†48) se nachází na další křižovatce svého života a nad vodou ji drží jen vystupování v hospodách a na malých diskotékách. Patrně musí obracet každou korunu, kterou chce utratit, přesto její přítel a „manažer“ Josef Rychtář (65) jako by dělal vše pro to, aby si nemohla přijít na žádný další větší balík peněz. Momentálně prý způsobil kolaps jednání o projektu, za který měla dostat milióny!

Podle informátorů Super.cz nedávné jednání Ivety se Slávkem Bourou, o němž jsme informovali, souviselo s připravovaným filmem o zpěvačce. Boura k snímku napsal námět, a přestože ji mohl snadno obejít a nechat ho natočit o ní bez ní, rozhodl se jí u investora zprostředkovat nemalou finanční odměnu.

„Sešli se a jednali. Rychtář z toho byl prý nadšený, jen Iveta nevěděla, která bije. Neustále drmolila, že nechápe, proč se to pracovně jmenuje ‚Kde je I. B.‘, když ona je právě tady a teď a zpívá a maká,“ svěřil se Super.cz zdroj z okolí.

Aby si Boura pojistil, že pěnici nepostihnou hvězdné manýry, žádal Rychtáře, aby podepsali „Letter of intent“, v zahraničí hojně užívaný dokument o záměru v budoucnu spolupracovat. Jenže Rychtář se prý měl zachovat jako vždy velmi „profesionálně“ a místo podepsání jakési logicky naprosto vágní smlouvy o smlouvě budoucí ji poskytl médiím a z Boury a jeho přítelkyně Moniky Berné se snažil udělat veřejně podvodníka.

„Investora samozřejmě zveřejnění dokumentu rozlítilo. Film dál budou připravovat bez účasti Ivety Bartošové. Přitom si vymínila, že až padne první klapka, v ten okamžik by jí na účet přistálo půl miliónu korun, během realizace filmu by ale získala ještě mnohem větší finanční částku,“ tvrdí náš zdroj blízký Bourovi a jeho přítelkyni, která má prý za to, že za snahou o její diskreditaci stojí její bývalý partner, s nímž se nyní soudí o peníze.

A co na celou kauzu říká sám Boura? „Josef Rychtář si udělal srandu z redaktorů, když jim patrně on sám předal náš dokument (navíc ve staré verzi) s tím, že se jedná o smlouvu. To je přece nesmysl a každý inteligentní člověk to pochopí. Šlo o jakýsi předsmluvní vztah, z něhož vyplývalo víc povinností a závazků nám, než Ivetě Bartošové. Snažil se tím poškodit projekt, mě a mou partnerku. Při zastupování Ivety dělá jednu botu za druhou. Proto mi přijde, že buď se Josef Rychtář totálně zbláznil, nebo má kolem sebe ještě šílenější lidi, než je on sám,“ prohlásil tvrdě na adresu říčanské mlátičky Slávek Boura.

Reklama

Další články

Načítám