Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celým světem otřásla zpráva o tom, že se dcera popové legendy Michaela Jacksona (†50) pokusila o sebevraždu. Na povrch nyní prosvítá stále více informací o tom, co stojí za špatným psychickým stavem patnáctileté Paris. Jednou z teorií bylo, že se Paris pokusila o sebevraždu kvůli informaci, že Michael Jackson ve skutečnosti není jejím otcem

Zdroj blízký rodině sice tuto teorii nevyvrací, dodává ale, že za špatný stav Paris může především šikana ze strany jejích spolužáků. Dcera popového krále navštěvuje jednu z nejprestižnějších amerických škol, kde by podobné chování nikdo neočekával. Přesto se tak stalo: „Paris je již dlouho obětí šikany a celé měsíce se cítila jako outsider, byla bez jakýchkoliv kamarádů a opory,“ dodává zdroj.

Paris stále pobývá v kalifornské nemocnici, přestože její zdravotní stav je už mimo ohrožení života. Nyní podstupuje psychiatrickou léčbu, aby se mohla co nejdříve vrátit zpět do běžného života. Mladá dívka se naštěstí nemusí bát toho, že by se mezi šikanující spolužáky musela vrátit. Její rodina se rozhodla, že po návratu z nemocnice buď přestoupí na jinou školu podle své vlastní volby, nebo bude vyučována doma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám