Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dřívější hvězda pánských časopisů a zdí v chlapeckých pokojích Pamela Anderson (56) měla vždy slabost pro ‚pořádné chlapy‘. Její vášní byli rockeři, ale příliš štěstí s nimi v životě neměla. Bouřlivá manželství si prožila s bubeníkem skupiny Mötley Crüe Tommym Lee i se zpěvákem Kidem Rockem. Pameliným zatím posledním vyvoleným není nikdo z hudební branže, opět jde ale o umělce. Herečka randí s členem světově uznávaného cirkusového uskupení Cirque du Soleil Jesusem Villou.

Villa, který by díky svému zjevu z fleku mohl získat roli kriminálníka v hollywoodském filmu, má evidentně rád adrenalin a Pamela se s ním ani chvíli nenudí. Jeho posledním nápadem je pokoření Guinessova rekordu. Chce uběhnout co nejdelší trasu na skákacích ‚sedmimílových‘ botách.

Cílem Jesuse, jemuž se rovněž přezdívá poloviční zvíře, je zvládnout v deseti dnech vzdálenost mezi Las Vegas a Los Angeles. Jeho pokus přitom začal už o víkendu. Do Las Vegas jej při startu přišla podpořit samozřejmě i jeho přítelkyně Pamela. Zda bude mít blond sexbomba doma světového rekordmana, se dozví již příští úterý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám