Hlavní obsah
Článek

To bylo plků o tom, že Dominik Hašek neodchází od rodiny kvůli jiné ženě! Stejně tak Libuše Šmuclerová po oznámení rozvodu přísahala, že za tím nikdo jiný není. Až když hrozilo, že sami novináři tenhle nový páreček českého showbyznysu odhalí, vyšli s pravdou ven. A na slavného milence své ženy reagoval i lékař a bývalý moderátor (Tabu, 1 proti 100) Roman Šmucler, který už dopředu avizoval, že jeho choť má jiného. „Přeji mu, aby mu rozbití dvou rodin vyneslo náhradu za kariéru v NHL,“ napsal tvrdě.

Roman Šmucler se proti uváděným důvodům k rozvodu - například stěhování do ciziny – ostře ohradil. „Zaměstnanci se děsili, co s nimi bude, když emigruju,“ zlobí se. Teď už se naštěstí pravda naplno ukázala.

„Jsem rád, že už nemusím tajit, že ten, kdo mi chodil za ženou a do baráku, je Dominik Hašek. Jsem životní optimista, tohle je šance najít si ženu, která mě bude mít ráda a bude si mě vážit. Jak píše pan Hašek, láska na první pohled to není,“ naznačuje Šmucler, že Hašek, dosud velký vzor pro mnoho kluků, to s jeho manželkou táhne již dlouho.

I když dvojice Šmuclerová s Haškem tvrdí, že se vídají od léta, podle jejich přátel vztah ve skutečnosti trvá již mnohem déle, minimálně od jara. A tvrdí, že možná spíš než o city tam jde o spojení peněz a vědomostí k rozjetí nového podnikání.

Roman Šmucler se snaží brát celou situaci s nadhledem. „Říkal jsem si, že dcera málo sportuje a tohle je vlastně ideální volba pro její rozvoj, třeba na hory se dostane častěji,“ tvrdí. Léta po boku ženy prý žil v izolaci. „Chci se zase scházet s přáteli jako před lety a třeba i budu mít další děti, což je docela moje priorita!“ naznačuje, že jedinou náplní života Libuše Šmuclerové byla kariéra.

Reklama

Další články

Načítám