Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská (69) není fanouškem organizace Peta, která bojuje proti tomu, aby se nosily pravé kožešiny. "Nesmí se to přehánět, ale pro sebe jsem našla výjimku. I když dvacet kožichů ve skříni, to už je i na mě moc," prozradila Super.cz.

Na otevření obchodu se psími oblečky dorazila dokonale vyladěná a její kabát lemovala kožešina z lišky. "Ale když se přemnoží, je to vlastně škodná," domnívá se. "No ale boty mám, myslím, z tuleně," přiznala.

"Chtěla jsem se ale obléknout tematicky. Když už s sebou nemám psa, tak mám aspoň oblečení z trofejí loveckých psů," myslí si Halina.

A jak dlouho jí trvalo, aby si vytvořila sladěný outfit? "Tentokrát asi deset minut, protože jsem odesílala scénář a musela jsem to od nás z okraje Prahy do Konviktské na Starém Městě stihnout co nejrychleji. Jindy mi to ale zabere klidně dvě hodiny, kdy stojím před skříní a nevím, co si obléknout," připustila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám