Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku Michaelu Ochotskou (39) se nám podařilo přesvědčit, aby prozradila, kolik váží, což nikdy předtím nechtěla říct. Stačilo málo. Míša se totiž objevila na otevření obchodu pro domácí mazlíčky se svým obrovským psem. "Vážím jen o pět kilo víc než on. A Charlie má čtyřicet," vypadlo z ní.

Obrovského ridgebacka dostala Ochotská od svého bývalého přítele před dvěma lety. Na rozdíl od zásnubních prstenů se ale psi nevracejí. "Charlie mi přirostl k srdci, i když si s ním sama někdy nedokážu poradit," přiznala Míša.

"Je to kdo s koho. Musí se mnou chodit na procházky buď můj partner, táta anebo Charlieho trenér, který ho učí základní poslušnost a trénuje s ním některé prvky z agility. Je to lovecký pes, tak potřebuje pohyb," vysvětlila.

To ovšem moderátorce nebrání, aby si svého obrovského psa nebrala do postele. "Má svůj pelíšek, ale teď řeknu, co by mohli lidé odsuzovat. Je to můj pes a moje postel, tak ať si každý dělá, co chce," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám