Hlavní obsah
Článek

Povodně jsou sice téměř za námi, ale s jejich následky se hodně lidí bude vyrovnávat ještě dlouhou dobu. Citelně se dotkly také celebrit. Některým zaplavily domy, jiným komplikovaly jejich práci. Na Plaváčky či Zmrzlíky roku mohou směle kandidovat třeba hvězda Ordinace v růžové zahradě Martin Písařík (34) nebo herec z Vyprávěj Jaromír Nosek (46). Při natáčení hudebního filmu Lovci a oběti si prožili soukromé peklo a šlo jim skoro o zdraví!

Hned druhý natáčecí den se mladí herci museli potýkat nejen s mohutnými dešti, ale i s několikahodinovým pobytem v zimě a bahně. Točily se totiž scény na zahradní párty, jenže lokace byla zaplavená a štáb se málem na plac vůbec nedostal.

Kluci naštěstí ukázali, že nejsou žádní srabi a ušetřili producentovi pár set tisíc korun, když točili i přes nenormální podmínky. „Celý štáb se zachoval velmi profesionálně. Všichni jsme tvrďáci. Martin s Jaromírem při natáčení mrzli, ale ve filmu to vůbec nebude poznat. Točili devatenáct hodin v kuse a ještě nás stačili bavit svými vtípky,“ vysekl hercům poklonu režisér David Beránek, jenž má na svém kontě již stovky videoklipů pro české i zahraniční kapely a získal také cenu za nejlepší videoklip roku za „Dole v dole“ pro skupinu Kabát.

Právě proto ho scénárista Daniel Miňovský a producent Milan Sloka oslovili pro ztvárnění ojedinělého hudebního trháku.

A o čem snímek bude? Lovci a oběti zachycují životní příběhy a problémy dnešních mladých lidí. Na jedné straně lásku k muzice a problémy s hledáním životní lásky, na straně druhé tvrdou realitu života současné společnosti. Těšit se můžeme na slzy i smích a typickou slangovou mluvu mládeže.

Pro film herci nazpívali dvanáct originálních songů, Lovci a oběti ale budou zajímaví i tím, že některé scény končí přechodem do komiksové animace postav.

„Ten projekt mě zaujal hned, jak jsem si přečetl scénář. Sám mám kapelu a prostředí klubové scény je mi blízké,“ prozradil herec, ale také frontman kapely Akustik Martin Písařík. Stejný názor má i jeho kamarád Jaromír Nosek. Snímek nyní čeká půl roku počítačových a grafických dodělávek, datum premiéry proto ještě nebylo stanoveno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám