Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Mladí a neklidní, navíc pěkně vlasatí! Nejlepší český hokejista Jaromír Jágr (52) opět rozesmál své příznivce parádní retro fotkou. Na ní si v roce 1989 podává ruku s dalším hvězdným hráčem historie, Martinem Strakou. Zatímco Džegr vypadá, jako by si právě odskočil ze statku, Stračenu zdobí jeho tehdy děsně módní džínsová košile. Podívejte se do fotogalerie, jací tehdy byli pánové fešáci!

Švihák lázeňský s tak velkým afro účesem, že se musel vlasy třít o stropy, kamkoliv vešel! Tak vypadal Jágr před třiadvaceti lety.

„Člověk by měl umět se sám sobě zasmát, i když to někdy bolí,“ napsal Jarda k snímku na své sociální síti.

A pokračoval: „Já ve sportovním oblečení jsem připravený jít do posilovny a Martin v džínsce a džínách odchází pravděpodobně na diskotéku. Tuto fotku mi poslal Marek Malík z Vítkovic včera těsně před zápasem… Věřím, že pokud máte dnes špatnou náladu, kouknutím na tuto fotku se vám stoprocentně zlepší!“

Je zajímavé vidět, jak se během let změnil styl oblékání i účesy. Kdysi právě tyhle přírodní přilby nosila snad polovina kluků, kteří se chtěli svému idolu s číslem 68 na zádech podobat. Dnes by si takový pánský drdol nechal narůst málokdo, ani sám velký Jaromír. Je ale obdivuhodné, jak se dokáže na podobné skvosty ze své minulosti Jágr podívat s odstupem a nadhledem.

Související témata:
Martin Straka

Reklama

Další články

Načítám