Hlavní obsah
Článek

Tak poctivě dodržovala pitný režim, tak soustavně neodpovídala divákům na otázky v přímém přenosu, až se nakonec diví, kde má slíbené peníze! Řeč je o Ivetě Bartošové (†48). Spolu se svým manažerem Rychtářem dali už prakticky veřejně najevo, že s Pětkou končí. Na žádné přímé vysílání už hvězda přijít nehodlá. Všimla si prý totiž, že nedostává tolik, kolik by dostávat podle smlouvy měla. Pětka to ale striktně odmítá.

„Ivetě přišla jen třetina honoráře,“ zlobí se Rychtář. Pokud by měl pravdu, mohlo by to být z toho důvodu, že televize Pětka, pro kterou Bartošová nyní ani ne tak pracuje, jako spíš dělá za obří honorář opičky, je na suchu a hledá investora.

„Peníze skutečně došly, ale na Ivetu a na její koncert v Lucerně jsou vyhrazeny. U nás není problém. Vše, co Iveta dostat měla, tak dostala,“ dušují se na Pětce neoficiálně. Oficiální znění je podobné.

„Naprosto veškeré závazky vůči Ivetě Bartošové jsou uhrazeny, stejně jako ty, které jsme měli vůči Felixi Slováčkovi. Iveta se ale přesto z pro nás nepochopitelného důvodu rozhodla odteď jednat výhradně skrze své právníky. Snažíme se udělat maximum pro její návrat i pro celý projekt a konání koncertu, ten ale asi advokáti velmi těžko zorganizují,“ sdělil Super.cz šéf PR a marketingu Pětky Jiří Haramul. Na Facebooku stanice se pak objevilo, že televize doufá, že současný stav Bartošové nebude mít na konání koncertu v Lucerně vliv. Naznačuje asi, že moc dobře ví o Ivetiných alkoholických eskapádách.

I Bartošová s přítelem asi dobře tuší, že pěnice ve svém současném stavu není schopná uzpívat celý koncert, a tak možná oba začali hrát podivnou hru ohledně nedoplatků. Jenže tahle vypečená dvojička z Uhříněvsi si zase podle VIP zpráv stojí za tím, že je to naopak. To Pětka prý žene situaci do extrému, aby pak neuskutečněný koncert mohla hodit na chudáka naprosto spolehlivou Ivetku, která přišla do práce mimo jen ve čtyřech z posledních pěti případů.

Jenže z Pětky už týdny prosakují informace o totální nepřipravenosti jejich hlavní hvězdy a o obavách z toho, jak by koncert dopadl. „Koncert na tuty nebude. Iveta je zpátky v kolotoči průšvihů, stejně jako předtím. Držela se jen pár týdnů. A bát se toho, že budeme na Štědrý večer vysílat ze záznamu společensky velmi unavenou umělkyni? To asi nikdo riskovat nebude,“ dozvěděli jsme se už před časem.

Tak jak to tedy je? Stačilo by, aby televize ukázala výpis z účtu a situace bude jasná. Do té doby jde jen o spekulace - na čí straně je pravda. Smutným faktem je, že i kdyby v tom tentokrát byla Bartošová nevinně, po sérii lží, odříkání vystoupení a neskutečných výmluv jí už moc lidí věřit nebude…

Reklama

Další články

Načítám