Hlavní obsah
Článek

Páteční drsná zpověď Ornelly Štikové (31), která se Super.cz svěřila, že ji matka nemá ráda a zajímalo ji vždy jen to, jak z dcery vyždímat prachy, logicky vyvolala reakci protistrany. Redakci se ozvala Monika Štiková, která je z myšlenek dcery smutná, navíc ale přidala svou vlastní verzi příběhu o velkém projektu, za který podle slov Ornelly chtěla pro sebe skandálních padesát procent honoráře. „Dcera nemá soudnost, Chtěla okrást rodinu!“ prohlašuje mamá Štiková.

Ty dvě spolu nemluví od doby, kdy se pohádaly a Ornella se odstěhovala k příteli Josefu Koktovi (matka podle ní byla panovačná). Včerejším vyjádřením mladé Štikové se rozhodně vztahy v rodině nenapravily. „K tomu, co řekla, se nemíním vůbec vyjadřovat. Jen doufám, že z toho nevděku jednou Orny vyroste. Je nám to vše s manželem velmi líto, ale nedá se nic dělat. Myslíme si, že ji život sám poučí,“ řekla nám hlava Štikovic klanu paní Monika.

„Teď ji zkrátka ovládá Josef Kokta. A s tím projektem, za který jsem chtěla půlku, to bylo jinak. Víte, domlouvala jsem to se svým známým, který nechtěl Ornellu jako hlavní hvězdu, ale komplet naši rodinu. Natáčeli by ji, mě, manžela i naši druhou dceru. A Ornella si představovala, že zinkasuje osmdesát procent honoráře. To přece není možné, aby na ostatní členy rodiny nic nepřipadlo. Já jako manažerka jsem si chtěla vzít klasických dvacet procent a třicet rozdělit mezi manžela a dceru. To mi skutečně nepřipadá přemrštěné,“ dodala Monika Štiková.

Hádka o peníze zkrátka totálně zničila dosud idylické vztahy u Štikových. Napraví se vůbec někdy?

Reklama

Další články

Načítám