Hlavní obsah
Článek

Zpěvák s nejvypracovanějším tělem v českém šoubyznysu Martin Maxa (63)se na pár let vytratil z hlavního hudebního proudu. "Já se ztratit nechtěl, ale nebylo, kde se objevovat. Podívejte se na programy všech televizí. Copak tam má normální muzikant místo?," postěžoval si Super.cz. Na svých kladech nicméně neztratil. "Pořád udělám 800 kliků za půl hodiny. Nějak to stárnutí musím oblafnout," pochlubil se s úsměvem muž s muskulaturou hodnou Arnolda Schwarzeneggera v lepších časech.

Maxa se naposledy objevoval v muzikálu Tři mušketýři. Na muziku ale nezanevřel. "Vystupuji po celé republice, nestěžuju si. Teď jsem přijal nabídku do muzikálu Naháči," uvedl. Jedinou změnou je jeho nový účes. Má totiž pořádně šedivého ježka. "Já už šedivím dvacet let. Nikdo si toho ale nestačil všimnout, protože si nechávám dělat melír. Líbil se i mojí mamince. Říkala, že to není nic násilného, protože takhle jsem vypadal vždycky," svěřil.

Teď ale návštěvu u holiče zanedbal. "No spíš jsem přehnal toho ježka. Musím si nechat vlasy dorůst, aby mi zase mohli udělat ten můj melír," vysvětlil Maxa, který je otcem tří dětí. "Ty mi osud nadělil jako dárek. Všechny jsou úžasné. A vůbec neinklinují k mé profesi. Nejstarší dcera, které je jednadvacet, studuje religionistiku. Ani u mladších to nevypadá na zpěv či na tělocvik," smál se absolvent Fakulty tělovýchovy a sportu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám