Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obdivovatelé Terezy Chlebovské se teď jistě zaradují. Brzy dostanou možnost se s kráskou osobně setkat, a dokonce s ní i povečeřet. Během jubilejního desátého Plesu v Opeře se totiž uskuteční speciální dobročinná dražba a jednou z hlavních cen bude právě večeře s úřadující Českou Miss.

Šťastlivec zároveň získá jako suvenýr skvostné šaty, které vytvořil návrhář Lukáš Lindner speciálně pro modelčinu účast na soutěži krásy Miss Universe v Las Vegas.

„Šaty vznikaly několik desítek hodin. Vršek šatů je pošitý téměř pěti sty broušenými křišťály," prozradil Lindner. Jen hodnota kamenů převyšuje částku šedesáti tisíc korun. Celková hodnota toalety z hedvábí, žoržetu a šifonu, která je v barvě slonové kosti, se pak odhaduje na sto dvacet tisíc korun.

„Šaty jsou nádherné, ale jsem ochotná se jich vzdát, když výtěžek z dražby poputuje na dobrou věc," říká Chlebovská. Nadace Terezy Maxové, která letos potřetí zaštítí Ples v Opeře, použije výtěžek z dražby na úhradu stipendia pro studium na vysoké škole pro mladé lidi, kteří prožili dětství a dospívání v ústavní výchově.

Reklama

Další články

Načítám