Hlavní obsah
Článek

Účastníci hříšné reality show Hotel Paradise jsou už několik měsíců zpět z Dominikánské republiky. Kromě Nely Slovákové, která si vítězstvím přišla na milión korun, se musí ostatní účastníci televizní show pěkně otáčet. Velká část z nich se víceméně neúspěšně pokusila prosadit v šoubyznysu a někteří se vrátili ke svému původnímu povolání.

Martin Klušák (22) a Nikola Cigolinov (32) zůstali někde na hranici mezi těmito dvěma světy. Svalnatí krasavci využívají dál své vizáže a po absolvování masérského kurzu poskytují masáže pro ženy. Podle našich informací Martin a Niko nejdříve fungovali v zaběhnutém salonu, a dnes si už dokonce otevřeli vlastní zařízení v centru Prahy.

„V nabídce zatím máme čtyři druhy masáží. Od klasické relaxační masáže až po tantru," potvrdil nám naše informace Klušák, který si zároveň posteskl, že poslední jmenovanou tantrickou masáž spojenou s hlazením a přenášením sexuální energie po něm, na rozdíl od kolegy, zatím žádná žena nežádala. „Nevím, jak si to vysvětlit. Zřejmě mě mají za sexuálního loudila," kroutí hlavou Klušák.

Když jsme se kluků zeptali, kdo z nich má nejvíce zákaznic, tak se Niko jen sebevědomě pousmál. „Na Nika se stojí fronta. Ten kluk se ale vážně nezastaví," vysmíval se kamarádovi Klušák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám