Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Ivetu Bartošovou (†48) zanevřeli už i sousedé v její domovské vesnici. Když v Uhřínevsi organizátoři plánovali na tento víkend oslavy stých let obce, padlou popovou princeznu raději nepozvali. Další slavná obyvatelka vísky u Prahy Heidi Janků (61), která oslavu pomáhala organizovat, tuto informaci potvrdila.

„Je to pravda, dlouho jsme přemýšleli, co s Ivetou. Báli jsme se, že když ji dáme na plakáty, že se to zvrhne někam jinam," prozradila deníku Aha! Heidi.

Za bojkot slavné Ivety prý může nevypočitatelné chování jejího druha Josefa Rychtáře. Ten ani ne před měsícem na vystoupení zpěvačky v Lipanech napadal novináře a dokonce i návštěvníky. „Nechtěli jsme, aby oslavy byly zastíněny nějakým skandálem. Pozvali jsme lidi, o kterých víme, že jsou v pohodě," řekla deníku Janků.

Dilema v Uhříněvsi bylo ale nakonec zbytečné, jelikož vše vyřešila sama Iveta. „Ale stejně to bylo v době, kdy ona spadla z kola a vystupovat snad ani nemohla, takže osud to vyřešil za nás," dodala s šibalským úsměvem kolegyně Bartošové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám