Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Na modelce Simoně Krainové by nikdo nepoznal, že je novopečenou matkou. Jak ale stíhá pečovat o dokonalou postavu a zároveň se starat o dvouměsíčního Bruna a dvouletého Maxe? Simona pravidelně cvičí na plošině VIBROSTATION. Tyto plošiny se nyní šíří po celém Česku a lidé jim stále víc dávají přednost před trápením v posilovně.

Simona Krainová: Pár týdnů po porodu skvělé tělo díky Vibrostation

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Se cvičením na klasických vibračních strojích mám dlouholeté zkušenosti, z téhle novinky jsem ale úplně unešená. Hlavně z toho, že na těchto strojích nemusím provádět žádné další cviky, vlastně pouze stojím a plošina cvičí se mnou. Vůbec se nezpotím, takže po cvičení můžu hned pokračovat ve svém denním programu,“ říká Simona. Taky se jí líbí, že půlhodinu si několikrát týdně dokáže najít i při náročné péči o rodinu.

Zhubněte také bez pocení a za pár korun

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na naklápěcích plošinách VIBROSTATION hubnete pomocí vibrací, které vám procvičí téměř všechny svaly v těle. Cvičení pomáhá i v boji s celulitidou a zlepšuje metabolismus. Je ideální pro každého, kdo nechce trávit hodiny v posilovně a limitovat se během dne pocením ze cvičení. Na plošinách můžete cvičit kdykoli během nabitého dne. Studia najdete v pražských obchodních centrech na Pankráci, Harfě a ve Štěrboholích a nově také v Olomouci, Uherském Hradišti a Pardubicích. Více informací najdete na www.vibrostation.cz

Další články

Načítám