Hlavní obsah
Článek

Ještě nezačaly ani Vánoce a třem ženám Simona Krainová změnila život díky výhře v soutěži, kterou modelka vyhlásila spolu s předním českým časopisem pro ženy. Ivana, Jolana a Renata, to jsou jména těch šťastných. Všechny 3 ženy podstoupily 3 nejpopulárnější procedury kliniky YES VISAGE. Podívejte se na úžasné výsledky!

Za hodinu mladší o 10 let

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

YES Lifting. Bylo to jako mávnutí kouzelným proutkem, shodly se všechny 3 ženy. YES Lifting je okamžitý lifting a oživení povadlého obličeje, který vyhladí vrásky a navrátí obličeji zpět jasné pevné kontury. Provádí se bez složitého chirurgického zákroku, uchycení povolených tkání je řešeno pouze jediným vpichem speciální mikrokanylou v znecitlivění, tedy odpadá nařezávání kůže skalpely či odřezávání podkoží, jizvy a modřiny. "Lifting měl okamžitý efekt, a já se tak obešla bez obvazů po celé hlavě a schovávání se doma kvůli dlouhému hojení, jako by tomu bylo asi u klasického faceliftu," pochvalovala si Ivana. Tato technika lze provést na celém obličeji nebo jen jeho jednotlivých částech.

3 konfekční velikosti dolů do druhého dne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním hitem a zázrakem na počkání je nejmodernější a ve světě nyní nejpopulárnější, laserem asistovaná liposukce 2 v 1 SlimLipo. Tuto novinku v Česku provádí jako první a jediná právě klinika YES VISAGE. Jedná se o moderní ambulantní a bezbolestnou techniku permanentního odstranění jakéhokoliv množství nahromaděného podkožního tuku, kdy zároveň dochází díky laseru k efektivnímu stažení pokožky a navrácení její elasticity. Řešit se dá jakákoliv oblast, třeba bříško, paže, podbradek, nohy, v oblasti nohou navíc SlimLipo dokáže zároveň odstranit také celulitidu. Skutečné odstranění tuku, bez narkózy, bez modřin, bez hospitalizace v nemocnici a hlavně trvale! "Už druhý den jsem byla plně funkční a těšila se ze štíhlejších nohou. Kdybych to nepodstoupila, nevěřila bych, jak snadné a skutečné to je," popsala nám Jolana svůj výsledek. Paní Renata zase neskrývala radost z toho, že jí díky SlimLipo zmizel podbradek.

Pryč s bříškem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro ty, kteří řeší hlavně oblast bříška a hledají zcela neinvazivní, ale účinnou metodu, je tady i samotnou Simonou ověřená kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting neboli lidově "liposukce zmražením tukových buněk". Z výsledku byly nadšeny nejen naše dámy, ale i Simona Krainová přiznala své nadšení z výsledku, když díky kryu Zeltiq Coolsculpting zhubla 7 cm přes bříško po prvním porodu, a to bez jakéhokoli omezení. Kryolipolýza Zeltiq je nejúčinnější plně neinvazivní redukce tuku vůbec. V Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech provozuje tuto patentovanou technologii pouze klinka YES VISAGE.

Plnější, ale přirozeně vypadající rty? Jde to!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Profesionální aplikace botoxu a dermálních výplní si dokáže poradit s většinou problematických míst ve tváři, s vráskami, propadlými místy v obličeji nebo naopak kulatými tvářemi, nevýraznými rty a konturami či kruhy pod očima. Tyto zákroky se dnes mohou zdát běžné a banální, ale chcete-li přirozeně vypadající výsledek přesně podle vašich představ, je podstatné zvolit zkušeného odborníka. "Vždy jsem chtěla plnější rty, ale jakýchkoliv výplní jsem se bála, neboť vidíme kolem sebe mnoho rtů, u kterých je na první pohled zjevné, že je nenadělila příroda, ale nějaký doktor. Nyní už ale vím, že když je dělá zkušený specialista, že nikdo nemusí poznat, že to není dílem přírody. Mám z nich opravdu velkou radost," svěřila se paní Renata.

Nové tělo jako dárek i pro vás

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Takovouto proměnu si můžete nadělit i vy. Nyní je ten správný čas! Protože nyní získáte na všechny služby zkrášlování, omlazení, péče o tělo, pleť a vlasy na klinice YES VISAGE v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě až 25% z ceny, a to díky možnosti zakoupení speciálních vánočních dárkových poukazů. Zcela zdarma také můžete získat dárkový poukaz na preventivní vyšetření zdraví nebo profesionální kadeřnické služby salonu YES VIP, jehož služeb sama Simona Krainová také využívá. Více radosti, krásy a zdraví za méně peněz - jako dárek blízkým nebo prostě jen pro sebe.

Další články

Načítám