Hlavní obsah
Famous
Článek

Herec Brad Pitt (60) je prý tak šťastný a v životě mu vše tak dokonale vychází, že tomu sám pořád nemůže uvěřit. Každý den se budí s tím, že se musí přesvědčit o realitě svého velkého štěstí. Hollywoodský hezoun věří, že krásnou manželku, šest zdravých dětí a skvělou hereckou kariéru vyhrál v loterii života.

„Musím denně vstát v šest ráno a udělat snídani dětem. Nevnímám svůj každodenní život nějak výjimečně, vyjma faktu, že jsem opravdu vyhrál loterii, pokud jde o mou práci a filmové příležitosti, které jsem získal,“ věří osmačtyřicetiletý Pitt. Snídani denně v šest ráno chystá jedenáctiletému Maddoxovi, osmiletému Paxovi, sedmileté Zahaře, šestileté Shiloh a čtyřletým dvojčatům Vivienne a Knoxovi. Ty vychovává s Angelinou Jolie.

„Jsem velmi šťastný z filmových projektů, kterých jsem se v posledních letech účastnil. Pořád bych moc rád vyprávěl velké příběhy, po tomto toužím už od dětství, kdy nás rodiče brali na promítání do drive-in kina. Ale už to nezabírá veškerý můj čas, jak tomu bývalo dříve, protože mou prioritou je dnes rodina a raději bych trávil víc času se svými dětmi,“ dodal Pitt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám