Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Manželka baviče a herce Jiřího Krampola (85) se dusí vztekem! Svědci včerejšího řádění šíleného zloděje v obchodu v pražské Rytířské ulici totiž Hanu Krampolovou (†59) obvinili z toho, že byla jeho komplicem a ukradla zboží v hodnotě pěti set korun. "Jsem naštvaná. Ano, v obchodě jsem byla a když zloděje dopadli, vylekalo mě to. Proto jsem pozpátku vycouvala přes bezpečnostní rám, který začal houkat. Samozřejmě jsem ale vše zaplatila. Šlo jen o nedorozumění," čertí se bývalá učitelka kvůli obvinění.

Krampolovou totiž kdosi z davu přihlížejících nařkl ze spolúčasti na krádeži. "Policie si proto zkontrolovala moji občanku, ale nic jsme nesepisovali a odešla jsem domů. Opravdu nemám potřebu krást. Nechápu proto, že o mně někdo šíří takové drby. A ještě víc mě naštvalo, že jsem měla být údajně opilá namol. Úplně jsem totiž přestala pít alkohol. Nejvíc mě mrzí, že se do šíření těch drbů zamotala moje bývalá kamarádka. Byly jsme si blízké, ale teď už vím, že to je obyčejná s***ě, která mi chce jen škodit," míní Krampolová.

"Je to neuvěřitelná sprosťárna. Kdyby Hanku chytili v bance, že chtěla ukrást diamanty, tak si řeknu: holka to chtěla zkusit. Ale tohle je nesmysl. Nebylo to úmyslné. I mně se stalo, že jsem v samoobsluze automaticky strčil bonbóny do kapsy a uvědomil si to až venku. A Hanička byla kvůli tomu zlodějovi zmatená," brání svou ženu Krampol. Tvrdí, že jeho drahá polovička měla dva košíky, v jednom již zaplacené zboží, v druhém nezaplacené. "Policie jí řekla, že bohužel překročila čáru, prakticky odešla z obchodu bez zaplacení, a tak dostala pět set korun pokuty. Bez problému částku uhradila, doplatila i za zboží. Když jsem se dnes byl v obchodě ujistit, zda sami snad manželku z něčeho nepodezírají, bylo mi řečeno, že v žádném případě. Pochopili, že to nebylo schválně. Pokud tedy někdo bude manželku osočovat z krádeže, budeme se soudit," dodal Krampol.

Toho v poslední době potěšil syn Petr, který ze svého adoptivního otce a jeho ženy v sobotu udělal prarodiče. Deník Super.cz přinesl zprávu jako první, stejně jako exkluzivně uveřejnil první fotografie Krampolovy vnučky Emulze.

Reklama

Další články

Načítám