Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To jsou ale krasavci! Pořadatel tradiční soutěže Muž roku představil v Praze dvanáctku finalistů letošního ročníku, kterou Super.cz odtajnil exkluzivně jako první. Pány jsme pro vás na tiskovce svlékli z triček a pečlivě zadokumentovali jejich svalnatá těla. Podívejte se do fotogalerie a pečlivě si vyberte, který z mladých mužů je vašemu srdéčku nejblíže!

Mezi finalisty jsou samí svalovci, což podle zákulisních informací zapříčinily přísné podmínky licencí na mezinárodní soutěže, kam vítězové Muže roku putují. „Ze zahraničí organizátory upozornili, že nechtějí žádné sušinky a chcípáky. K mužům zkrátka svaly patří,“ dozvěděli jsme se od dobře informovaného zdroje.

Finále se koná poslední srpnový pátek již tradičně v divadle v Náchodě. Moderovat ho budou Monika Marešová, Eva Decastelo a Lukáš Hejlík. Vystoupí například Honza Bendig a mnoho dalších umělců.

Na finále se chystá i nejkrásnější muž planety a hlavně dosud naprosto krutopřísně utajovaná světová celebrita, z jejíž účasti prý budou všichni paf!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám