Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mistryni světa v bodyfitness Magdaléně Kažimírové (26) nedělá problém vytvarovat si své tělo k naprosté dokonalosti. Poprsí ale nedokázala cvičením za žádnou cenu vymodelovat, což ji omezovalo nejen na světových soutěžích, ale také v roli modelky. Z toho důvodu si nechala pomoci odborníky plastické chirurgie.

„Říkala jsem si, že s pokračujícím tréninkem mám každým rokem hezčí zadek a břicho, ale nahoře to chybí, protože v prsou není sval, jen mléčná žláza a tuk, který tréninkem naopak ubývá. Proto jsem se rozhodla podstoupit plastickou operaci. Dívky, které nemají prsa, mají totiž menší šance i na závodech,“ upozorňuje na nečekaný handicap mistryně Evropy ve sportovní disciplíně bikiny fitness a mistryně světa v bodyfitness.

Maggie se svěřila do péče doktora Jiřího Ferry z týmu vedeného nejkrásnějším českým plastickým chirurgem Romanem Kufou a výsledek předčil její očekávání. My vám přinášíme záběry slovenské krásky před a po zákroku.

„S výsledkem jsem nadmíru spokojená, a to nejen z estetického hlediska. Cítím se teď velmi dobře, pocit cizího materiálu po pěti týdnech už nadobro pominul, prsa jsou měkká a jako moje vlastní. Jediné, nač jsem si musela přivyknout, je větší citlivost bradavek, to pro mě bylo asi největší překvapení,“ konstatuje tato šestadvacetiletá sportovkyně z Košic, o jejíž tělesné kráse rozhodně nemohlo být pochyb ani před operací. V roce 2010 se totiž stala vicemistryní světa v disciplíně fitness model, v loňském roce mistryní Evropy v bikiny fitness.

Nabízí se otázka, jestli je vůbec fér, vypomáhat si při soutěžích tímto „dopingem“ v podobě plastických operací? „Chirurgické operace jsou akceptovatelné pokud jde o prsa, ale implantáty by neměly být vkládané do sedacích svalů - ty totiž vytrénovat lze,“ říká Maggie, která se aktuálně připravuje na další mistrovství světa.

Reklama

Další články

Načítám