Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhý nejdražší dům v USA má novou majitelku. Nemovitost postavenou ve stylu francouzského Versailles v přepočtu za 1,6 miliardy korun zakoupila před nedávnem Tamara Ecclestone (28), jejíž otec je šéf Formule 1 Bernie Ecclestone (82). Pokud vás zajímá, jak takové druhé nejnákladnější sídlo v Americe vypadá, podívejte se do fotogalerie.

Nemovitost nesoucí název Fleur de Lys o 12 ložnicích a 15 koupelnách se nachází v losangeleské čtvrti slavných a bohatých Holmby Hills. Na její rozlehlé zahradě se nachází velký bazén, fontána a poblíž i garáž pro devět aut. Za zmínku jistě stojí i vlastní kino pro 50 osob, posilovna, prosklený taneční sál pro konání plesů nebo dvoupatrová dřevěná knihovna. Exteriéry i interiéry se nesou v zámeckém duchu Francie za dob Ludvíka XIV.

Ještě o něco nákladnější byla přitom koupě domu její mladší sestry Petry Ecclestone (23). Ta navíc vynaložila obrovskou sumu na obměnu interiérů. O jejím domě se i proto hovořilo jako o úplně nejdražším v USA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám