Hlavní obsah
Článek

Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová nafotila dráždivé sexy snímky. Před známým fotografem Jaroslavem Urbanem se svlékla do rajcovního krajkového prádélka, navlékla podvazky a doplnila to pořádně svůdnými pohledy. Takhle sexy Kateřina nikdy předtím nebyla. Nové fotografie krásné Sokolové nenechají žádného muže chladným!

Sokolová se v Čechách zdržuje minimálně. Jako modelka se uchytila v italském Miláně, kde má pronajatý byt a spoustu práce. "Fotím především katalogy. Nejvíc si mě asi berou na prádlo a plavky," řekla Super.cz Sokolová. Kráska se pyšní přírodními ňadry číslo tři a také titulem Nejkrásnější nohy ČR 2010. Není tedy divu, že právě tělo je její obrovskou devízou.

Do Čech se vrací jen vyjímečně. A to kvůli partnerovi, zlatníkovi Robertovi Hájkovi, a také jejich psímu miláčkovi jménem Richie. "Je to z Milána hodina a půl cesty. Zvládnout se to dá. Snažím se skloubit lásku s prací," vysvětlila Kateřina.

Práci bere v Čechách už jen výjimečně. Nové snímky s fotografem Jaroslavem Urbanem vznikly prý jen pro radost. "Má teď skvělé tělo, hodně zhubla a focení s Kačkou je radost. Praxe ze zahraničí je strašně znát. Skvěle pózuje a vypadá neskutečně," dodal pro Super.cz fotograf Urban.

Reklama

Další články

Načítám