Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tak to je hodně překvapivá zpráva! Moderátorka TopStaru Gabriela Partyšová (45) definitivně a zcela neočekávaně končí na televizi Prima. Super.cz se šokující info dozvěděl z nejbližšího okolí Gábiny a potvrdilo mu ho hned několik na sobě nezávislých zdrojů. Moderátorka navíc nemůže čekat, že by stejně jako její podobně nečekaně odejitá předchůdkyně Mahulena Bočanová dostala v televizi náhradní flek (Mahu je nyní ve VIP zprávách). „S Gábinou dál nepočítají,“ dozvěděli jsme se. Zprávy potvrdila televize i sama moderátorka.

Pravým důvodem odchodu Partyšové bude asi to, že se Primě v současnosti nedaří zvednout sledovanost bulvárního magazínu TopStar, který přitom teprve nedávno vzala Petru Lesákovi a dala ho jiné produkci, a tak se ho rozhodla totálně překopat. Vlna změn smetla i Partyšovou. Ta sice ještě odmoderuje pár dílů do konce školního roku, poté už ale o prestižní flek přijde.

„Vysvětlili jí to tak, že musí změnit formát, což s sebou nese i změnu na postu moderátorky. Chtějí prý divákům nabídnout jinou tvář. Gábina z toho logicky není nadšená, ale nehroutí se,“ tvrdí kamarádka Partyšové.

A informace nevyvrátil ani naším dotazem docela zaskočený mluvčí Primy David Vaníček, který si, jak ho známe, informaci určitě nechával v záloze pro některé ze spřátelených médií. „V TopStaru určitě nějaké změny dělat budeme. Jaké konkrétní, to však chceme komunikovat až na konci června,“ vyjádřil se pro Super.cz Vaníček.

Po vydání našeho článku se rozpoutala hotová smršť, proto se šéf PR televize ozval znovu. „Odchod Gábiny mohu teď už potvrdit. Děkujeme jí za spolupráci, dohodli jsme se na ukončení spolupráce v úplném klidu,“ doplnil své předchozí vyjádření.

Reakce Partyšové, která kvůli ztrátě moderátorského postu přijde za rok asi o 720 tisíc korun, na sebe nenechala dlouho čekat. „Ano, končím v TopStar magazínu koncem června. Televizi Prima chci poděkovat za příležitost. To je celé,“ napsala nám Gábina v esemesce.

Reklama

Další články

Načítám