Hlavní obsah
Článek

Zatímco se celá rodina Jacksonových modlí za brzké uzdravení patnáctileté Paris, jež se ve středu pokusila o sebevraždu, na sdílení informací jsou skoupí. Je pochopitelné, že v tak citlivou dobu se snaží uchovat maximum soukromí a sdělí jen to nejzákladnější a možná i pro média vhodné. Jejich mlčení má však za následek nejrůznější dohady, proč si prostřední ze tří dětí Michaela Jacksona (†50) chtělo v tak útlém věku sáhnout na život. Podle poslední teorie se možná Paris dozvěděla, že její milovaný zesnulý rodič nebyl jejím biologickým otcem.

Paris Jackson je stále hospitalizována v nemocnici ve West Hills v Los Angeles, kde se zotavuje z pokusu o podřezání žil na zápěstí. Nejdříve se mluvilo o tom, že důvodem byl její stále trvající stesk po otci. Poté vyšlo na povrch, že Paris vše udělala proto, že nemohla na koncert Marilyna Mansona, že měla vztahové problémy a rovněž ji ve škole čekaly náročné zkoušky.

Nyní se také začalo spekulovat o tom, že znovuobnovené vztahy Paris Jackson s její matkou Debbie Rowe mají za následek rozpory v rodině. Nelíbí se to jak Michaelově mamince Katherine, tak Parisinu bratranci, kteří měli dosud všechny tři zpěvákovy děti v opatrovnictví. Nevoli ale projevuje také starší bratr Paris Prince (16), jehož matkou je rovněž Rowe. Ten s ní však do užšího kontaktu přijít nechce, informoval britský Daily Mail.

Je tak možné, že se Paris buď od matky, či z jiného zdroje, kterému důvěřuje, dozvěděla o čem byli již v minulosti mnozí přesvědčeni, totiž že biologickým otcem dětí Michaela Jacksona byl ve skutečnosti někdo zcela jiný? Otazníky zatím zůstávají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám