Hlavní obsah
Článek

Na pověstných plážích v brazilském Rio de Janeiru trávila víkend tamní modelka Michelle Alves, jež si podobně jako Elle Macpherson či Gisele Bündchen vysloužila přezdívku ‚The Body‘. O to víc je zarážející, že kráska, která má být příkladem dokonalého těla, je vychrtlá na kost. Mateřství a přibývající věk se tak u Alves projevují opačně než u většiny žen. Je stále hubenější.

Brazilka, která se v letech 2002 a 2003 objevila v plavkových vydáních časopisu Sports Illustrated  a předváděla pro Victoria’s Secret, relaxovala na pláži se synem Oliverem, jehož má s manželem Guyem Osearym. Ačkoli se Michelle modelingu věnuje už spíš okrajově, postavu si evidentně udržuje stále.

Modelka, jež dlouhodobě žije v Los Angeles, se objevila na více než stovce obálek časopisů, jako jsou Vogue, Elle, Marie Claire, Harper’s Bazaar, Esquire a další. Mezi její největší úspěchy patří kampaně pro značky Valentino, Christian Dior, Emporio Armani či Escada. Alves mluví plynně čtyřmi jazyky - portugalsky, italsky, francouzsky a anglicky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám