Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kupuj Zapolovič vám přináší jedinečnou nákupní akci roku 2012.

Kupuj Zapolovič vás zve na jedinečnou nákupní akci roku 2012 v PLANEO Elektro

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neutrácejte před Vánoci veškerou vaši hotovost – šetřete! Teď nám zaplatíte jen polovinu a druhou polovinu nám doplatíte až v únoru příštího roku – a to pozor - bez navýšení ! Ano, u nás skutečně nezaplatíte ani korunu navíc. S Planeo Elektro si tak můžete dovolit obdarovat celou svou rodinu a všechny své přátele – nezapomeňte ani na tchýni ;-) My se staráme o co nejvýhodnější nákupy – vy si užijte klidné a pohodové Vánoce. Tato výjimečná akce platí na všechny nákupy nad 3800 Kč v Planeo Elektro v období 26.11. - 23.12.2012.

Neodolatelná akční nabídka pouze v PLANEO Elektro

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V rámci jedinečné akce „Vánoce za polovinu!“ vám nabízíme například kombinovanou chladničku Samsung A++ se systémem NoFrost a 10ti letou zárukou na kompresor - nyní za ni zaplatíte neuvěřitelných 8.995 Kč a zbytek v únoru bez navýšení nebo byste raději chtěli sledovat vánoční pohádky na obrovské 3D LED TV Samsung 102 cm s 50 filmy měsíčně zdarma, za kterou teď zaplatíte 7.995 Kč a zbytek v únoru bez navýšení? Přijďte se přesvědčit a nakoupit do prodejen Planeo Elektro.

Proč nakupovat v PLANEO Elektro?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V prodejnách PLANEO Elektro si můžete zboží osobně prohlédnout, zaparkovat přímo před naší prodejnou a my vám pomůžeme s nakládkou zboží nebo zajistíme odvoz na vybraných obchodech zdarma. Samozřejmostí je také ekologická likvidace vašeho starého spotřebiče. S výběrem zboží vám poradí proškolený personál. Máte možnost si vybrat z celé řady úvěrových, pozáručních produktů. Kompletní seznam prodejen naleznete na www.planeo.cz. Přejeme Veselé Vánoce za polovinu!

Další články

Načítám