Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká modelingová senzace posledních dvou let Kate Upton (31) začíná pokukovat i po vedlejšáku. Zkouší to jako herečka a jak je vidět, pokyny režiséra se snaží plnit co nejpilněji. Během natáčení snímku The Other Woman, který je už jejím třetím filmem, jí totiž bylo Nickem Cassavetesem nařízeno, ať ‚uvede do pohybu‘ svá pověstná ňadra. A Kate dělala vše tak, aby byl rejža s jejím výkonem spokojený.

Scéna, která se natáčela ve čtvrtek ve West Hamptonu na Long Islandu, byla sice ztřeštěná, ale díky vnadné modelce i pěkně peprná. Vedle herečky Leslie Mann (41) poskakovala v letním kompletu šortek a tílka s výstřihem na šněrování tak aktivně, až byla v plné parádě vidět i její krajková žlutá podprsenka.

To je ostatně stále jen slabší odvar modelčina pózování pro letošní plavkové vydání časopisu Sports Illustrated. Na jeho obálku se nechala v bikinách, ale i bez nich nafotit na Antarktidě v mrazech, a přesto vypadala božsky!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám