Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konec roku přímo vybízí k formálním i neformálním večírkům. Jeden takový uspořádal se svou klinikou nejslavnější český plastický chirurg Jan Měšťák. Na akci se neobjevovalo příliš slavných pacientů (ti přece jen raději zůstávají v anonymitě), ale večírek zdobily královny krásy, kterým Měšťák jako porotce soutěže pomáhal ke slávě.

„Když jsem byla na Miss, tak Honza Měšťák seděl v porotě. Když jsem od té doby cokoli potřebovala, tak stačilo zvednout telefon a on všechno zařídil," říká Diana Kobzanová (42). Známý plastický chirurg tedy není autorem jejího silikonového poprsí, ale některým svým blízkým už u něj moderátorka chirurgickou úpravu zevnějšku zvládla domluvit. „Jiní rodinní příslušníci u něj byli," přiznává.

Hlavní hvězdou večera byla Taťána Kuchařová (36) se svým přítelem Lanem Carlsonem. „S Honzíkem Měšťákem nás pojí dlouholeté přátelství již od doby Miss ČR, kdy jsme se poznali. Opakovaně navíc podpořil moji nadaci Krása pomoci. Je to osobnost, která je neuvěřitelně pracovitá, disciplinovaná a která pomáhá všem kolem sebe. Je mojí velkou inspirací a blízkým přítelem,“ říká profesionální kráska Taťána Kuchařová.

Na večírku byla velmi příjemná atmosféra a setkali se zde například Jiří Adamec se svou ženou Janou Adamcovou (52) nebo Jana Doleželová (42) a Kateřina Sokolová (35). Missky se shodly na tom, že jsou spokojené se svým tělem a zatím nad žádným zákrokem neuvažují. Do budoucna ale nějakou opravu nevylučují. „Zakládám si na přirozenosti a jsem zatím zcela bez zákroků, ale třeba to přijde za pár let,“ nechala se slyšet Sokolová.

Reklama

Další články

Načítám