Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Herčíková má skvělou figuru, takže se před kamerou, která prý přidává kila, rozhodně nemusí zdráhat svléknout svršky a ukázat se tak, jak ji příroda vymodelovala. A ona se nezdráhá!

Veterinář Jan Herčík má doma ale zatraceně pěknou ženu, říkají si jistě všichni při pohledu na Kateřinino tělo, které čím je starší, tím je štíhlejší. Třeba v seriálu Náměstíčko, kde se také ukázala v rouše Evině, v žádném případě nebyla silná, to ani náhodou, ale když srovnáme fotky z roku 2004 a ty nejnovější, rozdíl není jen v barvě vlasů, ale i v o pár kilo štíhlejším těle.

Nejnovějšími máme na mysli snímky ze seriálu Ententýky, který vznikl letos. První várku fotek už jsme vám přinesli. Ty ale neodhalily všechno. Teď se můžete podívat na ještě odvážnější snímky z dílu, v němž se herečka svlékla donaha a v posteli s Petrem Čtvrtníčkem si, soudě podle fotek, užila pořádnou legraci. Vy si ve fotogalerii užijte pohled na nahou Katku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám