Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto je v podstatě za rohem a vybrat si zajímavou dovolenou je třeba s předstihem, jelikož by pak již nemusela být k dispozici. Volit je možné pochopitelně z mnoha nabídek dovolených s českými cestovními kancelářemi, nicméně pokud chcete ušetřit, určitě stojí zato využít některou z německých cestovních kanceláří, jejichž zástupcem u nás je i cestovní agentura Airstop.cz. Německé cestovní kanceláře nabízejí skvělé zájezdy do zajímavých destinací za mnohem lepší ceny, dokonce s možností odletů z Prahy.

Turecko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skvělou volbou s kteroukoli německou cestovní kanceláří je stoprocentně Turecko. Tato země nabízí prakticky jakýsi mix evropské a východní kultury. V Turecku je možné navštívit spoustu krásných míst, které nabídnou zajímavou historii. V pobřežních letoviscích, kterým vévodí krásné letovisko Antalya, vás ohromí velmi příjemné počasí.

Řecko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi levně a také komfortně se můžete vydat díky Airstop.cz s některou z německých cestovek také do Řecka. Navštívit je možné jak samotnou pevninskou část Řecka, tak i některé velmi známé ostrovy. Skvělou volbou je kupříkladu Kréta nabízející velmi zajímavé skvosty z období krétsko-mykénské civilizace anebo ostrovy Rhodos.

Kanárské ostrovy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Destinací, do které je možné se vydat prakticky v jakémkoli ročním období, jsou určitě Kanárské ostrovy. Pokud máte rádi přírodu, tak určitě můžete využít některé ze zájezdů Airstop.cz kupříkladu na ostrov Gran Canaria, kde si můžete užít příjemné koupání, či je možné se vydat třeba do ráje surfařů na Fuerteventuru. Koupit zájezd na Airstop.cz již od 5.200Kč

Egypt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hojně nabízenou lokalitou u německých cestovních kanceláří je stoprocentně Egypt. Nejznámějším letoviskem v této krásné africké zemi je bezesporu Hurghada. Jedná se v podstatě o část pobřeží, které je poseto těmi nejluxusnějšími hotely. Hurghada díky své výhodné poloze nabízí krásné koupání. Mimo jiné je ovšem možné se zde i potápět v blízkosti překrásných korálů, které již v mnoha destinacích spatřit nelze.

Další články

Načítám