Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) má v poslední době postavu, jakou neměla nikdy předtím. Zhubla a vypadá skvěle. Navíc je zamilovaná do kolegy Kamila Bartoška alias Kazmy. Možná i to ji přimělo k tomu, aby chodila hodně sexy oblečená.

Na poslední večírek vyrazila v upnutých legínách, v nichž bylo znát, že na stehnech skutečně nemá ani deko tuku navíc. K nim si oblékla krajkový top, pod nímž byla černá podprsenka. Zatím ještě vycpaná, ale Katka se chystá nechat si chirurgicky vylepšit hrudník.

Nejen její přítel Kazma, ale i ostatní hosté se Kateřině nedívali do očí. U módních policistů si ale její outfit velkou pochvalu nevysloužil. Je to ještě svůdné, anebo už nevkusné? Tak zněla otázka, kterou si mnozí pokládali.

Kateřina měla odvážnější model než další přítomné dámy, i když se téměř všechny shodly na barvě šatů, takže VIP mikulášská párty připomínala slet černých můr.

Na VIP mikulášskou párty dorazilo hodně celebrit, na chvíli se přišla podívat zpěvačka Marta Jandová nebo moderátorky Nikol Moravcová a Míša Štoudková, které dorazily za černé anděly.

Ve výloze vítaly návštěvníky modelky, a dokonce i Roman Skamene, který přišel se svojí manželkou, se rozhodl, že se na chvíli do výlohy za nimi také podívá. Na drink z vodky oceněné v Cannes dorazila i bývalá Česká Miss Jitka Válková s přítelem Mirkem Ciprou.

Natočit reportáž přišla modelka Agáta Hanychová, která s Ivou Kubelkovou dělala rozhovor přímo v převlékací kabince. Večer okořenila módní přehlídka Jiřiny Tauchmanové, která představila večerní šaty, a hair show Andrey Kotrčové a Chrise Orttegy. O hudební program se postarala slovenská zpěvačka Mista, která před pár dny přiletěla z turné po Číně a rovněž před pár dny vydala nové album.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám