Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

"Jsem nejšťastnější na světě," napsala na sociální síť dnes v ranních hodinách Michaela Ochotská (39). Sexy moderátorku požádal 31. května o ruku v Paříži její partner, tenista Lukáš Rosol, se kterým chodí teprve pět měsíců. "Ano, je to tak. Požádal jsem Míšu o ruku," potvrdil Super.cz Lukáš Rosol.

Zásnuby byly pro moderátorku doslova nečekané. Jen pár kroků od Eiffelovy věže poklekl 36. nejlepší tenista světa na kolena a moderátorce nasadil na prsteníček levé ruky nádherný prsten s briliantem.

"Bylo to absolutně nečekané, neskutečně romantické," řekla Super.cz Ochotská, která Rosola doprovodila do Paříže na grandslamový turnaj Roland Garros. Poslední den v Paříži jí doslova vyrazil dech.

Nádherný prstýnek s obřím briliantem koupil Lukáš podle informací Super.cz na nejznámější pařížské ulici Champs-Élysées ve světově proslulém klenotnictví Cartier. Briliant má dva karáty a cena prstýnku byla neuvěřitelná - půl miliónu korun!

Bude svatba do roka a do dne? "Nechte se překvapit," řekla Super.cz Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám