Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Modelky Hanka Mašlíková a Dominika Mesarošová jsou zapomenuty. Sice se do teď mohly chlubit největším poprsím v Česku, už tomu tak ale není. Trumfla je totiž finalistka České Miss 2009 Julie Zugarová. Na její hrudi totiž nyní vyčnívají umělé šestky.

„Jsem velice spokojená. Po operaci se cítím výborně a nemám žádné bolesti. Je to mnohem lepší, než po té první operaci,“ svěřila se Super.cz mladá kráska, která obdobnou operaci podstoupila už před skoro třemi lety. To jí ale nestačilo.

„Už tehdy jsem věděla, že si je ještě nechám zvětšit. Teď přišel ten správný čas. Dál to ale nepůjde. Já jsem spokojená. Mně se větší poprsí vždycky líbilo a jsem ráda, že je to pořád vkusné. Já jsem dost vysoká, a tak na mou postavu nejsou moc velká. Jsou akorát,“ vysvětlila Zugarová.

A přestože si Mašlíková s Mesarošovou nechaly prsa zvětšit kvůli pracovním zakázkám, Zugarová podle svých slov měla jiné pohnutky. „Nedělal jsem to kvůli práci, ale sama pro sebe. Každému muži se pohled na moje prsa líbí. Předtím jsem měla jedničky,“ dodala mladá modelka, která dokonce prozradila, kolik jí její vnady už stály. A je to opravdu astronomické číslo. Obě operace jí totiž dohromady vyšly na sto deset tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám