Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O vleklé manželské krizi, a dokonce chystaném rozvodu herečky Terezy Kostkové (47) s bývalým uměleckým šéfem Divadla Pod Palmovkou Petrem Kracikem, si už cvrlikali i vrabci na střeše, ale teď je zase všechno úplně jinak.

Kracik, kterého měla Kostková vyhodit z bytu, se nechal slyšet, že žádná manželská krize se u nich doma rozhodně nekoná a spekulace o rozvodu jsou nesmysl.

„Žádný rozvod se nekoná, nechystá. Nikdo nikoho nemá. My žijeme svůj manželský život, tak, jak my si představujeme,“ řekl serveru Prásk.tv Kracik s tím, že se ke spekulacím s Terezou nevyjadřovali schválně.

„Proč, vždyť my jsme nic neudělali, proč bychom měli být takto souzeni?“ položil si řečnickou otázku Kracik, který nedávno sám odletěl odpočívat na dovolenou na Bali, čímž rozvířil vlnu spekulací.

Jeho žena mu prý ale poskytla volnost a cestu na Bali mu plně schválila. Proč ale podle zjištění jednoho bulvárního deníku prokazatelně nepřespává u své ženy ani po svém návratu z dovolené, Kracik nevysvětlil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám