Hlavní obsah
Článek

Moderátorka erotického televizního pořadu Štěpánka Decastelo (45) se nikdy netajila tím, že chodí ráda nahoře „naostro“. Slovo podprsenka má pro ni sprostý nádech, protože své pětky chce nechat volně dýchat. Na tiskovce k Muži roku 2013 pořadatele Davida Novotného si navíc žena, jíž některé dámy její vnady závidí, vzala tak hluboký výstřih, že do něj bylo vidět extrémně hluboko, i když se nám zdal stejně bezedný jako slavná propast Macocha. Podívejte se do fotogalerie a pokochejte se jejími výstavními ňadry!

Štěpánka bude spolu s novou manželkou svého bývalého muže Evou Decastelo (45) a s Lukášem Hejlíkem (44) moderovat letošní srpnové finále soutěže mužské krásy, které se již tradičně koná v Náchodě. Té bylo v kavárně v centru Prahy tolik, že se ji zrzavá kráska snažila rozmělnit právě odvážným výstřihem. A povedlo se jí to. Finalisté i novináři se kolem ní rojili jako rozdrážděné vosy.

Štěpánka, která má bohužel často smůlu na chlapy, ale už žádnou známost nehledá. Konečně má kluka. „S někým jsem. Protože ale neumím lhát, radši se o tom nebudeme bavit, chci si to uchovat jako svoje tajemství,“ řekla nám tajuplně slušně obdařená sexbomba. Tak uvidíme, zda se se svým panem Božským někdy v brzké době pochlubí ve společnosti, kam tak ráda i s televizní kamerou vyráží.

Reklama

Další články

Načítám