Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skandalistka Ornella Štiková (31) má v poslední době ve zvyku vyjadřovat se k nejrůznějším společenským tématům. Před časem měla potřebu se vyjádřit k Jardovi Jágrovi a jeho vztahu s maminkou, teď si zase vzala na paškál dirigenta Bohumila Kulínského. Těhuli pobouřilo jeho televizní vystoupení u Jana Krause.

„Člověk, který byl odsouzený za zneužívání nezletilých sboristek klidně seděl před diváky, kteří mu ještě zatleskali. Myslela jsem, že snad špatně slyším," svěřila se Štiková Blesku.

„Bohumil Kulínský si dal nohu přes nohu a s deviantským úsměvem vyprávěl, jaké to bylo ve vězení. Jak se asi cítí oběti a jejich rodiny, když tohle vidí? Ten člověk minimálně narušil, ne-li zničil, dívkám životy," dodala blondýna, která také toužila objevit se v Krausově pořadu, ale její vystoupení na poslední chvíli stopla její úhlavní sokyně Gábina Partyšová (45).

Nutno podotknout, že na rozdíl od toho, co Ornella obvykle vypouští z úst, je tento její soud ohledně Kulínského vcelku oprávněný.

Reklama

Další články

Načítám