Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by to byl řekl, že zpočátku nenápadný Martin Procházka se dostane mezi trojici nejlepších tanečníků ve StarDance. Martin se do toho ale obul a jeho výkony na parketě jsou skoro stejně tak dobré, jako kdysi na ledě. Procházka zkrátka přesvědčil, že si místo mezi nejlepšími zaslouží.

„Martin trénuje do roztrhání těla, a když přijde před publikum a porotu, dává do tance všechno a předvádí parádní show. Je velmi oblíbený u poroty i u diváků. Místo mezi třemi nejlepšími si proto jednoznačně zaslouží,“ řekl nám zdroj ze zákulisí soutěže. A fotky, jež dokumentují Procházkovo včerejší vystoupení, mu dávají za pravdu. Je z nich totiž patrno, že tancuje nejen tělem, ale celou duší.

Jeho skvělé výkony proto nepostrádají ani špetku toho erotického napětí, které k tanci tak nějak patří. Mrkněte do fotogalerie, jak při tanci cha-cha protáčel svou partnerku Terezu Budkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám