Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemovitosti po jednom z nejznámějších světových módních návrhářů se nedá říci jinak než palác. Tomu ovšem odpovídá i jeho cena. Sídlo Gianniho Versace, u jehož brány byl rovněž v roce 1997 zastřelen, bylo nejdřív na prodej za závratných 125 miliónů dolarů (2,46 miliardy korun). Loni v listopadu byla cena snížena na 100 miliónů (1,97 miliardy korun) a nyní požadavek klesl o dalších 25 miliónů dolarů, je tak k mání v přepočtu za 1,48 miliardy. No nekupte to!

Původní požadavek přitom dělal z Versaceho domova jednu z nejdražších nemovitostí na americkém trhu, to se přitom nezměnilo ani po tak dramatické slevě. Dům na Miami Beach přitom Versace pořídil v roce 1992 ‚jen‘ za 10 miliónů dolarů (197 miliónů Kč), ale více než trojnásobek utratil za jeho renovace a rozšiřování, a to jak o vnitřní křídlo domu, tak například o bazén vykládaný mozaikou a lemovaný 24karátovým zlatem.

Poté, co byl na schodech domu z roku 1930 návrhář ve svých padesáti letech zastřelen Andrewem Cunananem, koupil jej za 19 miliónů dolarů zakladatel Telecomu Peter Loftin. Pro případné zájemce: dům má deset ložnic a jedenáct koupelen. Z mnoha z nich je výhled na Atlantik.

Související témata:
Palác

Reklama

Další články

Načítám