Hlavní obsah
Článek

O minulosti této čtyřiadvacetileté britské zpěvačky a bývalé porotkyně soutěže X-Factor Tulisy Contostavlos si nikdo iluze nedělal. Už kdysi přiznala, že měla techtle s drogami, hodně pařila a s muži spala už od čtrnácti. Později toho prý sice litovala, ale jak je vidět, ne natolik, aby s minulostí zpřetrhala veškeré vazby. Mezi jejími přáteli je stále spousta lidí spojených s drogovým podsvětím, na což nyní pořádně doplatila!

Tulisa se před lety prosadila díky skupině N-Dubz a později se vydala na sólovou dráhu. Jako mentorce v X-Factoru se jí podařilo pomoci k vítězství dívčí skupině Little Mix, sama si ale nyní může zpívat leda tak ve vazbě. Contostavlos, která byla loni vyhlášena pánským časopisem FHM za nejvíc sexy ženu roku, totiž v neděli chtěla zprostředkovat drogy, jenže netušila, že zájemcem je redaktor britského bulvárního plátku The Sun. Ten následně její ‚dobrý skutek‘ nahlásil na policii. Ta ji poté zatkla i spolu s jejím kamarádem muzikantem Mikem GLC.

Zpěvačka se navíc před redaktorem vůbec nežinýrovala. Když ji požádal, zda by nebylo možné někde sehnat kokain, přiznala mu jako perličku navíc: „Polovina lidí, co znám, prodává drogy. Jasně, seženu ti je! Znám spoustu drogových dealerů. Můj nejlepší kámoš jede v kokainu. Vždycky mu zavolám a zeptám se ‚máš nějaký sladkosti?‘“

Contostavlos ani její mluvčí se k případu zatím nevyjádřili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám