Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (57) přivítala jaro velkolepě. Po týdnech zimy a deště včera konečně vysvitlo slunce a Lucie se na to jaksepatří vystrojila. Zpěvačka předvedla štíhlou postavu v pořádně sexy modelu. Na křest nového CD zpěváka Radima Schwaba, kterého se stala kmotrou, dorazila v květovaných šatech s pořádně bujným dekoltem.

Šaty byly dokonce i průhledné, takže se měli hosté na křtu čím kochat. Lucie předvedla svoji černou krajkovou podprsenku a vypadala vážně skvěle. Pánové měli ale smůlu. Lucii si hlídal její přítel Petr Makovička, v jehož kavárně Modi se slavnostní křest konal.

A že jsou Petr s Lucií správní hostitelé, ukázali i tím, že připravili sami malé občerstvení. Lucie brzy ráno připravila jednohubky s různými pomazánkami, sýry, salámy a dalšími dobrůtkami. "Jsem radši, když přesně vím, co hostům nabízím. Tady mám jistotu, že si budou pochutnávat jen na kvalitních a čerstvých surovinách," řekl Super.cz Makovička. A měl pravdu. Možná by měli s Lucií připravovat rauty častěji...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám